Taking too long? Close loading screen.

Frankie OXXO Truck Racing Team 3 kamionnal!

0

Március 9-én a Prágai MAN központban megtartotta csapatunk az idei első sajtótájékoztatóját. Bejelentettük együttműködésünket Frankie Truck Race Team-mel, melynek keretében 2012-től mint Frankie OXXO Truck Racing Team indulunk a FIA Kamion Európa-bajnokságon, három versenykamionnal, három pilótával! A teljes gyári MAN támogatást megkapva idén az Európa-bajnoki címért szállunk harcba mind egyéniben, mind pedig csapat szinten!

Pilótáink: Kiss Norbert ( Magyarország ), Frankie Vojtisek ( Csehország ), Alexander Lvov ( Oroszország )

Mindhárom pilóta technikailag teljesen megegyező kamiont fog vezetni, és egymásra maximálisan figyelve, egyenlő feltételekkel vág neki a 2012-es szezonnak, és csak saját ügyességükön múlik majd, hogy ki végez előrébb a bajnoki táblázaton. A versenykamionok jelenleg is Csehországban épülnek, ahol a cseh, és magyar mérnökök és szerelők, illetve az MAN szakemberei gőzerővel dolgoznak azon, hogy az első éles tesztre megépüljenek a kamionok.

A teszt április 16-án, Nogaroban kerül megrendezésre, az MAN szervezésében.
Magyarországon a kamionok leleplezésével egybekötött sajtótájékoztató a teszt után, április végén kerül megrendezésre, a pontos dátumról, illetve a helyszínről később tudunk beszámolni.

Forrás: Oxxoracing.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük