Taking too long? Close loading screen.

Bemutatkozott a WSGT The Game

2

Mint egy régebbi hírünkben már említettük a WSGT Mod 2 fejlesztésén kívül az RMT csapata a WSGT The Game fejlesztésén is dolgozik, amely alatt az Unity engine dolgozik. Most úgy tűnik a WSGT The Game bemutatkozott Kínában és erről egy ottani játéklap be is számolt.
Szerencsére ez a magazin bescannelésre került, így ha olvasni nem is tudjuk, de legalább a képek segítségével ismerkedhetünk egy kicsit a játékkal.


2 thoughts on “Bemutatkozott a WSGT The Game

  1. Kíváncsi vagyok erre, mert meg kell hogy mondjam, az rFactor 2 nekem óriási csalódás! 🙁 Nagyon béna lett az autó mozgása, lebeg a pálya felett, a valós árnyék inkább csak ígéret. Persze tudom, ez még csak béta, de hogy már ezért is pénzt kérnek… Grafikailag nem látszik nagy előre lépés

    Ezért most már jobban várom a WSGT -t és a GTR3-at.
    Persze az igazi nagy durranás egy rally szimulátor lenne, de 2005 óta úgy tűnik, abban senki nem lát üzleti modellt

  2. A WSGT The Game egészen biztosan jó lesz, úgy tűnik nekem hogy az Arnold féle csapat tökéletes koncepciót dolgozott ki. Egy jó engine van alatta, a fizikára a WSGT modban sem lehetett panasz.
    Sajnos a rallyban nem látnak üzletet, de ennek az is oka lehet hogy a RBR igen magasra tette a lécet, amit könnyebb leverni, mint átugrani.
    Szerencsére az RBR folyamatosan karban van tartva az RSRBR-nek köszönhetően, így még mindig jobb egy kicsit régi, de kiváló program mint egy új, ami semmit sem ér (WRC2, Dirt sorozat).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük