Taking too long? Close loading screen.

Az ISI megosztotta az rFactor2-vel kapcsolatos tervezett árakat, mivel ezt illetően számtalan hamis információ került fel az internetre. Az rFactor2 fogyasztói ára 43.99 dollár lesz, amely magában foglal egy év online hozzáférést a verseny szerverekhez. Az online hozzáférés az egy év letelte után 12.99 dollár ellenében hosszabbítható meg.
Az online hozzáférés segítségével automatikusan frissíthető a játék, válogathatunk majd a multiplayer versenyek között, valamint egy MOD ID rendszer is üzem majd, amely segítségével kiküszöbölhetővé válnak a játékosok gépén található modok közötti eltérések. Az online hozzáférés a tervek szerint majd egy statisztikai rendszerrel bővül majd a későbbiekben.

Azok a játékosok, akik az egy év után nem kívánják meghosszabbítani online előfizetésüket a játék frissítését manuálisan tehetik majd meg.

Szó esett a béta változatról, amelynél első sorban a modderek visszajelzésére számítanak majd. A béta zárt lesz és csak azok vehetnek részt benne, akik előrendelik az rFactor2-t. Ők a 12 hónapos online elérés helyett 18 hónapos előfizetést kapnak majd.

2 thoughts on “rFactor2 árak

  1. Gondolom erről majd időben kapunk tájékoztatást. Szerintem mivel egyre sűrűbben jönnek az infók már nem kell sokat várnunk.
    Ígérjük, amint ezt illetően van hír, azonnal megosztjuk veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük