Taking too long? Close loading screen.

Még több rFactor2 pálya készül

0

jyd7Xkjzcye2PA tegnapi napon már bemutattunk nektek két jelenleg készülő rFactor2-es pályát. A sort a mai napon három jelenleg fejlesztés alatt álló helyszín bemutatásával folytatjuk, amelyekhez számtalan kép és videó nyújt majd segítséget.
Az első pálya, amit szeretnénk nektek bemutatni a Termas de Rio Hondo amelyet AsTerix1 készít. Az Argentín versenypályán, amely két nyomvonallal érkezik majd az rFactor2-be, olyan versenysorozatok fordulnak meg mint a MotoGP.

j5n0ImDOBbq19jyd7Xkjzcye2P

A második pálya amit szeretnénk nektek bemutatni a WHAT21A által készített Symmons Plains Raceway. A pálya sokaknak ismerős lehet, hiszen a MR_MEN MOD TEAMnek köszönhetően az rFactor alatt már használhatjátok a helyszínt.
Az rFactor2-es változat ennek a pályának a jelentősen feljavított változata lesz, amelyről néhány képet és egy videót tudunk mutatni nektek.

Symmons Plains Media CentreSymmons Plains Race Controlsymmwip1symmwip2
symmwip3symmwip4symmwip5

A harmadik pályát TChapman500 készíti majd el az rFactor2-höz, de sajnos jelenleg még erről van a legkevesebb megosztható információnk veletek. A pálya a Noah County Speedway lesz, amely egy 1.2 mérföldes versenypálya lesz 10 kanyarral és 42 Nascar stílusú pittel.
A fejlesztés még nagyon gyerekcipőben jár, így összesen a nyomvonalról tudunk egy képet mutatni jelenleg.

jbiLMdFErteKGZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük