X
    Categories: PC

Victory: The Age of Racing béta2

Újabb fázisba lépett a Victory: The Age of Racing, egy független olasz MMO játékfejlesztő által készített autóverseny szimulátoros játék. A Vae Victis stúdióról érdemes tudni, hogy az olaszországi Cesenában van a székhelyük, nem messze Bolognától, ahol olyan motrosport legendák gyárait találhatjuk, mint a Ferrari, Lamborghini és Ducati. Nem véletlen tehát, hogy a Vae Victis csapata is kezdetben ezeknek egyikével dolgozott közös projekteken, és az így szerzett tapasztalataik érezhetően szerepet játszottak világszínvonalú játékuk, a Victory: The Age of Racing fejlesztésében.

Ezen a héten jelentős javítások és frissítések után (patch 9) megkezdődött a nyílt béta 2 fázis, új pontrendszerrel, frissített piactérrel, még több és jobban áttekinthető funkcióval bővítve. A Victory: The Age of Racing intenzív élményt nyújt, és egyben szórakoztató időtöltést biztosít a versenyzök számára.

„Nagy erőfeszítéssel dolgoztunk egy olyan játék kialakításán, amely valami izgalmasat tud nyújtani, amihez bármikor vissza tudnak térni a játékosok, amikor csak tudnak egy kis időt szakítani” -mondta Luca Garattoni, a Vae Victis vezetö producere.- ”Izgalmas és szórakoztató élményt szeretnénk biztosítani. Ezt célozza a realisztikus fizika, de a legutóbbi javítások is, mint például az új Research & Development részleg. Minden új alkatrész vásárlása befolyásolja a versenyautó tulajdonságait, teljesítményét. Az új ’Versenyautóstatisztika’ táblázat jelzi, hogy a kiegészítők vásárlása után járó teljesítmény pontok eloszlása hogyan változtat az autó paraméterein.”

Beta 2 – Patch 9 frissítések:

Új ’game launcher’: integrált HTML böngészővel, amelyen láthatjuk a legfrissebb híreket, valamint a játék közösségéhez és a hivatalos honlaphoz kapcsolódó linkeket.

Frissített játékföoldal: új funkciókkal és game módokkal.

Ùj ’Research & Development’ részleg
Mostantól ebben a kutatási és fejlesztési részlegben lehet az összegyűjtött teljesítmény pontokat (PP), az autó különböző paramétereihez hozzárendelni. Ùjítás az is, hogy minden járgány +3 PP-t kap egy új szint elérésekor. A Versenyautóstatisztika táblázaton látható a pontok eloszlása.

Wonder pontok
Az új fejlesztési részlegben mostantól minden megvásárolt alkatrész után ún. wonder pontokat (WP) is kapnak a versenyzök. Minél több a WP, annál több tapasztalat pont (Rx) jár minden verseny után és annál gyorsabban lehet a következô szintet elérni. Ezenkívül lesznek még olyan bajnoksagok és funkciók, amelyek csak egy bizonyos WP szinttel lesznek elérhetőek.

Frissített Piactér: új filterikonokkal, a könnyebb tájékozódás érdekében. Ezenkívül minden újonnan megvásárolható alkatrész színes hátteret kapott, így rögtön látható, milyen új kiegészítök állnak rendelkezésünkre egy új szint elérése után.

Race pontok
Az új pontrendszer tartalmazza az újonnan bevezetett Race pontokat (RP), amelyek minden multi verseny és bajnokság után kerülnek kiosztásra, az eddigi Race Experience (tapasztalat pontok) és Gears Credits (jutalompontok) mellett. Mostantól a Race Experience helyett, a Race pontok építík fel a ponttáblázatokat, ugyanis ezeket nem befolyásolják a prémium accountokkal járó előnyök:
Ez biztosítja, hogy a prémium account-tal rendelkező játékosnak ne legyen közvetlen előnye, egy nem fizető játékossal szemben.

További kisebb változások
• A Race Experience ezentúl a verseny hosszától is függ.
• Az új szervereken az előre beállított körök száma 3, az eddigi 2 helyett.
• Világrekord achievement ezentúl csak hot laps módban létezik.
• Kisebb achievement-bug-ok javítása.

Prémium Account-ok és Victis Gold bevezetése
A béta 2 fázisban lehetőség van prémium account napok vásárlására, a következő előnyökkel:
• +50% Rx bónusz minden versenyt követöen
• +30% Gears Credits bónusz minden verseny után
• 20%-os kedvezmény a piactéren

A hivatalos honlapon (www.victorythegame.com) is vásárolható Victis Gold és akciós game-pack-ek.

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy mind a prémium account és a Victis Gold kizárólag a szintek gyorsabb átfutását segítik, de nem jelentenek közvetlen elönyt a többi versenyzővel szemben:
A Victory nem egy ’pay to win’ játék, és soha nem is lesz az.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post