X
    Categories: PC

Segítséget várnak a Carmageddon Reincarnation fejlesztői

A Carmageddon Reincarnation bejelentése igazi szenzáció volt néhány hónappal ezelőtt, hiszen számtalan autóversenyeket kedvelő játékost köt kellemes emlék a játékhoz. A rombolásra, balesetekre és gázolásokra kihegyezett autóversenyt fejlesztő Stainless Games most a legnépszerűbb támogatást gyűjtő oldalon próbál segítséget kérni a játékosoktól.
A Kickstarter oldal tanulsága szerint a csapatnak 400.000 dollárra lenne szüksége a fejlesztéshez, amelyet megpróbálnak összegyűjteni. Jelenleg már közel 200.000 dollárt sikerül összeszedni, így van rá esély hogy a maradék 26 nap alatt összejön a hiányzó összeg.

Természetesen akár Ti is támogathatjátok a játék fejlesztését. Ha megfelelő összeggel támogatjátok a csapatot, akár még a játékba is bekerülhettek (ennek a lehetőségnek az ára 1000 dollár), de poszterekre és egyéb ajándékokra is szert tehettek kisebb összegű támogatás esetén.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket, akkor látogassatok el erre az oldalra és utaljátok át az összeget a fejlesztőknek.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post