X
    Categories: Sport

A Hungaroringen ért fel a csúcsra Norbi!

Szenzációs hétvégén van túl a Zengő Motorsport csapata. A tegnapi szabadedzéseket követő időmérésen Michelisz Norbi a 6.helyről, Wéber Gábor pedig a 17.helyről várta a mai rajtot. A futamra a helyszínre kilátogató magyar rajongók fergeteges hangulatot teremtettek.
A repülőrajtos első futamon beigazolódott a félelem és a tumultusban Menü egy aprót lökött Norbin, aki a 12.helyre esett vissza a szenzációs rajtot vevő Wéber Gábor mögé. Végül a két magyar fiú helyet cserélt és Norbi megkezdte a felzárkózást, a futam végére egészen a 7.helyig jutott, míg Wéber a biztos pontszerző 10.lett.

A második futamon az állórajtnál bízhattunk Norbi kiváló reflexeiben, aki a zöldlámpa kigyulladását követően azonnal az élre állt és különösebb erőlködés nélkül tartotta meg a vezető helyet a futam végéig. A Hungaroringen történelmi győzelmet aratott a Zengő Motorsport alakulata és Michelisz Norbert, aki élete második WTCC győzelmét aratta, ezúttal egy BMW kormánya mögött.

Feledhetetlen hétvége volt, amit köszönünk a Zengő Motorsport csapatának és gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post