X
    Categories: Hardware

Bajba kormányozta magát a Fanatec

Az elmúlt hónapokban számtalan információt és pletykát lehetett olvasni a Fanatec céggel kapcsolatban. Ezek között szerepelt a Corsair általi felvásárlás és sok egyéb, de úgy tűnik most az ügy egy újabb fordulatot vett.
A Fanatec ugyanis gyakorlatilag csődöt jelentett, aminek következményeiről még semmit nem lehet tudni. Az egészen biztos, hogy a Endor Technologies Shenzhen már július közepén leállította a termelést, ugyanis sem a beszállítókat, sem a dolgozókat nem tudta kifizetni.
Jelenleg úgy tűnik, hogy az eddig támogató Corsair is visszatáncol. A Fanatec igazgatósága azonban bízik benne, hogy a cég még megmenthető és a megnyugtatásul közölték hogy a support változatlan formában működik tovább.

Hogy miért és kinek köszönhetően került ilyen helyzetbe a nagyszerű hardvergyártó valószínűleg soha nem derül majd ki, de azért reménykedünk hogy a cég hardverei valamilyen formában elérhetőek maradnak a játékosok számára.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post