X
    Categories: Konzol

Gran Turismo 5 frissítés és egyéb hírek

A Gran Turismo 5 körül folyamatosan zajlik az élet. Erről tanúskodik a Polyphony Digital által most kiadott információ, miszerint 2011 január és szeptember között újabb 1 millió példányt sikerült értékesíteni a programból.  A GT5 ezzel már 7.3 millió eladott példánynál tart, ami Gran Turismo sorozat összes eladási számát közel 65 millióra lendítette fel.
Érdekes, hogy a Gran Turismo 5 messze nem a sorozat legnépszerűbb darabja, sőt az összesített rangsorban csak a negyedik helyet szerezte meg. A listát a Gran Turismo 3: A-Spec vezeti 14.800.000 eladott példánnyal.

A játékhoz kapcsolódó hír, hogy megérkezett a legújabb frissítés természetesen számtalan újdonsággal és javítással. A 2.02-es frissítéssel javították az autók viselkedését, a gumikopást és számtalan más viselkedést érintő dolgot. Természetesen szokás a játék más területeit (kuponok, ajándékok, stb…) is érint a frissítés.
A 2.02-es verzióra váltók számára a Toyota 86 GT ’12 szabadon elérhető autóvá válik.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post