X
    Categories: Online

Talladega, a Chase féltávja

Harmadik CHASE versenyét tartja a VSR.hu NASCAR bajnokság az alabamai Talladegában.

Csapatmunka és egyéni célok. Két teljesen eltérő fogalom, és mégis a talladegai verseny két legfontosabb eleme! Csapatmunkára van szükség az utolsó körig, hiszen aki mögött nem áll egy jó csapat, az megy hátra sülyesztőbe, így a szövetségesek keresése minden eddiginél fontosabb lesz. Beszélhetünk három erős csapatról és vezetőikről Hiszen a Red Bull csapat pilótái valószínüleg Szabó Gábort fogják támogatni, míg a Hendrick csapatban két bajnok esélyes pilótájukat(Eke Dávid, Roós András) két hű csapattársuk, Bernhardt Gábor és Viski Gábor segítheti. Mígy talán a legegyértelműbb helyzet a Roush Fenway Racing csapatában van, hiszen a bajnokság győzelméért harcoló Leitner Norbertet Molnár Dániel és Báldi Gergő is segítheti. És akkor maradt három Wild Cardos versenyzőnk, akik valószínű így szövetségre léphetnek ők Dani Bálint, Pavlovics Zoltán és Nagy Dávid.

Hogy ez meddig érvényes? A White Flag beintéséig hiszen onnantól nincs szövetséges, nincs csapattárs csak az egyéni játszma jöhet szóba. De nem kell izgulni a kemény küzdelmet kedvelőknek sem, hiszen a legtöbb vezetett körért is hatalmas csata lesz. Természetesen emellett rengeteg olyan versenyző is pályán lesz, akinek semmilyen kötődése nincs a Chaseben lévő pilótákhoz, így ők ezt kihasználva nyerhetik meg a futamot.

Mindenesetre érdemes lesz nézni a SimSportTV-t, hiszen izgalmas futamra számíthatunk Szombat este 8 órai kezdettel!

Forrás: VSR.hu

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu