X
    Categories: PC

rFactor2 árak

Az ISI megosztotta az rFactor2-vel kapcsolatos tervezett árakat, mivel ezt illetően számtalan hamis információ került fel az internetre. Az rFactor2 fogyasztói ára 43.99 dollár lesz, amely magában foglal egy év online hozzáférést a verseny szerverekhez. Az online hozzáférés az egy év letelte után 12.99 dollár ellenében hosszabbítható meg.
Az online hozzáférés segítségével automatikusan frissíthető a játék, válogathatunk majd a multiplayer versenyek között, valamint egy MOD ID rendszer is üzem majd, amely segítségével kiküszöbölhetővé válnak a játékosok gépén található modok közötti eltérések. Az online hozzáférés a tervek szerint majd egy statisztikai rendszerrel bővül majd a későbbiekben.

Azok a játékosok, akik az egy év után nem kívánják meghosszabbítani online előfizetésüket a játék frissítését manuálisan tehetik majd meg.

Szó esett a béta változatról, amelynél első sorban a modderek visszajelzésére számítanak majd. A béta zárt lesz és csak azok vehetnek részt benne, akik előrendelik az rFactor2-t. Ők a 12 hónapos online elérés helyett 18 hónapos előfizetést kapnak majd.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (2)

  • Gondolom erről majd időben kapunk tájékoztatást. Szerintem mivel egyre sűrűbben jönnek az infók már nem kell sokat várnunk.
    Ígérjük, amint ezt illetően van hír, azonnal megosztjuk veletek.

Related Post