X

Race Injection

Ma egy újabb SimBin játék bejelentésére került sor, de sajnos a svéd cég még mindig nem a GTR3-ról lebbentette fel a fátylat, hanem egy újabb Race verzióval próbálnak pénzt kicsikarni a játékosokból. Még a legodaadóbb SimBin rajongók is felszisszennek egy ilyen hír hallatán, főleg ha megtudják milyen tartalommal várja őket a most beharangozott Race Injection nevű játék.
A Race Injectionben helyet kap a már jól ismert Race07 tartalom mellett a WTCC 2010-es szezonja, az STCC bajnokság, a Retro Pack, a GT Power Expansion és a Formula RaceRoom autó is. Összességében a játékosok 40 pálya 60 vonalvezetésén tehetik majd próbára magukat a rendelkezésre álló 83 autóval. A csomag november 18-ától lesz kapható európában 30 eurós áron.

A játékot azoknak ajánljuk, akik az elmúlt 4 évben még nem találkoztak a SimBin játékában, nekik biztosan érdemes beruházni a programra.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post