X
    Categories: PC

Project CARS részletek

Az oldal látogatói közül egészen biztosan sokan pontosan tudják, hogy milyen részletekkel szolgál majd a Project CARS a játékosoknak. Sőt támogatóként egészen biztosan néhányan folyamatosan figyelemmel is kíséritek a játék alakulását.
Most a Slightly Mad Studios gárdája nyilvánosságra hozta, hogy milyen játékmódokban próbálhatjuk majd ki magunkat az új játékban.

A vásárlók számára természetesen ott lesz az online játékmód, amelyhez egy összetett karrier mód is társul majd. A karrier mód mellett offline módban helyet kap majd a klasszikus gyakorlás és az egyszerű verseny hétvége is. Az egyszerű versenye hétvégéket tartalmazó játékmódban szinte minden szabadon beállíthattok majd, az idő múlásától kezdve az időjáráson át mindent.
Ennek köszönhetően az offline versenyeket kiválóan tudjátok majd használni felkészülésre is. Megtalálhatjátok a megfelelő beállításokat a futamokra és kidolgozhattok egészen összetett boxstratégiákat is.

A játék a tervek szerint idén novemberben érkezik majd PC-re, XBOX Onera, PS4-re, Nintendo Wii U-ra és SteamOS-re is.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post