X
    Categories: PC

World of Speed – MMO a Slightly Mad Studiostól

A Project CARS fejlesztése mellett a Slightly Mad Studios gárdájának szerencsére jut ideje más stílusú autóverseny programok készítésére is. Ennek is köszönhetjük a most bejelentett World of Speed nevet viselő MMO programot, amelynek megjelenésére az idei évben számíthatunk majd.
A fejlesztők igyekeznek elkerülni az online autóverseny programok legnagyobb hibáit és számtalan újdonságot terveznek beépíteni játékukba. Ennek köszönhetően többek között a futamokból egy kilökést követően sem kell feltétlenül kilépnünk, hiszen számtalan egyéb módon tehetünk majd szert pontokra. Igazi újdonság azonban a 4 tagos csapatok számára kifejlesztett küldetések lesznek, ahol számtalan érdekes újdonsággal találkozhatunk majd.
Ha ezek mellé még elmondom nektek, hogy free-to-play modellel tervezik kiadni a játékot, akkor egészen biztosan sikerült felcsigáznom az érdeklődéseteket.

A most érkezett videó alapján úgy tűnik az egész játék a Project CARS alapjain nyugszik majd, ez mind a grafikán, mind pedig az autókínálaton meglátszik.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post