X
    Categories: PC

DTM Experience infók és demó

A reggeli forgatagban néhány pillanatra véletlenül kikerült a legnagyobb videómegosztó oldalra a SimBin következő nagy dobásának a DTM Experiencenek az előzetese, amit aztán a csapat viharos gyorsasággal távolított el. Mivel nem tudtam akkor semmi konkrétat megosztani veletek, kénytelen voltam jegelni a témát.
Szerencsére erre nem volt szükség sokáig, mivel a fejlesztő cég már be is jelentette legújabb fejlesztését a télen érkező DTM Experiencet, aminek rögtön a kipróbálható demó változata is megérkezett.

A fejlesztő cég persze nem szakít a hagyományokkal és a jól ismert RaceRoom Racing Experience motorját hasznosították újra Európa egyik legnépszerűbb versenysorozatának PC-s megvalósításához. A menürendszer és a kategóriák besorolásai is ismerősek lesznek majd a R3E játékosoknak.
Sajnos az árképzésről még nincsenek hírek, de remélhetőleg nem kell minden pályát és autót egyenként megvásárolnunk majd a versenyzéshez.

További részleteket a mai napon elindult weboldalon találhattok, ahonnan az 1 GB-os demót is letölthetitek.



Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post