X
    Categories: Mod

Új rFactor The Movie előzetes

A felvételek és a hanganyagok készítése már javában zajlanak, most pedig egy újabb előzetes érkezett. A legfrissebb hírek szerint változott az alapkoncepció, a film magyar nyelven lesz elérhető és a későbbiekben angol feliratot is mellékelnek hozzá.
Az rFactor The Movie egy 2012-ben debütáló szimulátoros film, ami egy fiatal pilóta drámai történetét mutatja be zenés videókkal, átvezetőkkel. A történet szerint Alex egy Gold Racers nevű versenysorozatban indul, ahol csak a legjobbak indulhatnak. Célja viszont nem a végső győzelem, hanem annak a versenyzőnek a felkutatása, aki tíz éve már megnyerte egyszer a bajnokságot, de egy olyan húzással, ami tönkretette Alex családjának életét.

A filmet a Watanabe Movies, a BlitzVideo, a Jensen Entertainment és a ZsBence Video készíti. A premier 2012 tavaszára esedékes az újonnan megalakult FTV – SSTV duó legújabb oldalán, a Simsporttv.com -on. Addig is látogassatok el a http://therfactormovie.try.hu oldalra a legújabb hírekért.

Hamarosan egy hosszabb interjút is olvashattok oldalunkon a SimRacingNews.hu oldalnak köszönhetően.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post