X
    Categories: Online

2011. szeptember – összeolvadás egy új korszak kezdete!

Már lassan 3 hónapja zajlanak a tárgyalások az SSTV és az FTV vezetői között, hogy létrehozzanak egy közös szimulátoros televíziót. Az értekezletek, egyeztetések hasznosnak bizonyultak így már hivatalosan is bejelenthetem, hogy szeptemberben a két tv társaság összeolvad és teljesen megújulva a Sim Sport TV nevet viszi tovább.
A tv.feknyomonline.com internetes portál át lesz irányítva a simsporttv.com címre így senki sem marad le a közvetítésekről. A műsorokat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvenc műsorát, versenyét. Az eddig megállapodott ligák versenyei természetesen műsorra kerülnek, illetve a jövőben bemutatkoznak új magazin és zenés műsorok is! Tehát nem kell sokat várni, hogy Magyarország egyetlen szimulátoros televíziója bemutatkozzon!

Az összeolvadás további híreiért nem kell mást tenned, mint naponta böngészni az SSTV vagy az FTV jelenlegi internetes oldalát!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu