X
    Categories: PC

Már túl az 50.000 fonton a Spintires!

Mint tudjátok híreinkből a Spintirest fejlesztő Oovee Game Studios gárdája a Kickstarter segítségével próbálja meg összekalapozni a kiváló offroad autós játékhoz szükséges pénzt. A srácok erőfeszítéseit siker koronázta és a befejezéshez szükséges 40.000 fontot sikerült összeszedni.
Az adakozásra még mindig négy nap áll rendelkezésre és a majdani játékosok már közel 52.000 fontot dobtak össze a fejlesztésre. Ennek köszönhetően a kooperativ multiplayer mód egészen biztosan helyet kap majd a játékban, új kamionok és térképek kiséretében.
A következő cél a 80.000 font, ahol már olyan extrákra számíthatnánk mint az egymás elleni játék, a cockpit nézet, még több kamion és pálya és újabb játékmódok.

Ha kedvet kaptatok az adakozáshoz, akkor érdemes minimum 20 fonttal támogatnotok a fejlesztést, mivel ebben az összegben már benne van a teljes játék digitális változatának az ára is.  Ha a demó alapján úgy érzitek szükségetek van egy jó offroad kamionos játékra, akkor máris kattanjatok rá a srácok Kickstarter oldalára!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post