X
    Categories: PC

Spintires – Részsiker elérve

A Spintiresről tegnap írtunk nektek helyzetjelentést. Akkor a srácoknak még közel 2000 font hiányzott a tervezett 40.000 font eléréséhez. Ezt az összeget a mai napon bőven elérte, sőt át is lépte a gárda, hiszen jelenleg már 44.000 font felett áll a Kickstarteres gyűjtésük.
Reméljük a gyűjtés itt nem áll le, hiszen 50.000 fontnál elvileg több teherautót és Kooperatív multiplayer módot, 80.000 fontnál pedig új játékmódok, cockpit nézet, komoly több játékos mód és újabb kamionok és térképek várnának bennünket.

Szintén örömhír, hogy a csapat meghívást kapott az Intel Level Up 2013 versenyére, amelyet ha sikerül megnyerniük a Steames megjelenés is biztosítva lenne.
A mai napon egy elvileg újabb demót próbálhatnak ki a játékosok, amelyet a már megszokott hivatalos weboldalon keresztül érhettek majd el.

Ha még eddig nem adakoztatok a fejlesztőknek, akkor érdemes elgondolkodnotok a dolgok, hiszen 25 font ellenében a játék digitális változatát kapjátok meg, míg 40 font esetén a doboz verziót juttatják el címetekre a fejlesztők, 60 fontnál pedig a játékon kívül exkluzív DLC-ket is kaphattok.
Ha kedvet kaptatok az adakozáshoz, akkor látogassatok el a csapat Kickstarter oldalára és célozzuk meg együtt a 80.000 fontos álomhatárt!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post