X

F1 Legends Racing mod

BorekS neve ismerős lehet az öreg szimulátorosoknak, mivel ő készítette a GTR-hez a nagyszerű Marcos LM600 modot. Most végre ismét egy új kiegészítésen dolgozik a nagyszerű modder Looseether, WildBill és deep-strike segítségével.
A legújabb modjukban a Forma 1 aranykorába az 1967-es szezonba repülhetünk majd vissza. Az autók kitalált nevek alatt futnak majd a modban, így találkozhatunk majd olyan nevekkel mint Beagle (Eagle), Britus (Lotus), GBR (BRM), Grabham (Brabham), Scarrini (Ferrari) és Yonda (Honda). Természetesen minden autó az 1967-es festéssel szerepel majd a játékban, így nem lesz nehéz dolgunk megkülönböztetni őket.

A kiegészítés a tervek szerint több SimBin játékhoz is elkészül majd, így a GTL, a GTR2 és a Race07/Race Injection játékosok is számíthatnak a megjelenésre. Jelenleg a GT Legends változaton dolgozik a csapat, amely már 95%-os készültségi állapotban van.
Ízelítőnek egy videót és néhány képet hoztunk nektek.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu