X
    Categories: PC

RUF itt is és ott is

A RUF nagyon kelendő autómárkának tűnik a szimulátoros piac szereplői között. Szerencsére egyik cégnek sincs kizárólagos joga az autóra, így történhetett meg az az eset, hogy az iRacing gárdája és a SimBin is a RUF RT12R fejlesztéséhez kezdett.
A fejlesztések zajlanak és most mind a két csapat beszámolt a munka állásáról. A SimBin autója szinte készen van, míg az iRacing csapata mérhetetlen precizitással az apró részletekre ügyelve fejleszti a saját változatát. Érdekes lesz összehasonlítani, hogy a gép a R3E-ben vagy az iRacingben muzsikál majd jobban.
Most ízelítőnek a csapatoktól most érkezett képeket tudjuk megosztani veletek.


Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (2)

  • Ha jól tudom azért kelendőek a RUF modellek, mert a Porsche kizárólagos jogokat adott valamelyik fejlesztőnek (talán EA), így csak a RUF által átépített modellekre pályázhatnak a többiek. :)

  • Nekem is az EA rémlik. Az az érdekes a hírben, hogy két cég, két eltérő felfogás végeredményét hasonlíthatjuk majd össze.
    Bár valószínűleg az iRacing végeredménye lesz a reálisabb (bár még nem vezetett egyikünk sem RUF-ot).

Related Post