X
    Categories: Konzol

Milyen autóversenyekkel nyitnak a következő generációs konzolok?

Különösen aktuális a címben feltett kérdés, hiszen a tervek szerint február 20-án a SONY egy sajtótájékoztató keretében mutatja be a Playstation4-et a nagyközönségnek. Természetesen a nyitócímek különösen fontosak egy új konzolnál, így az STFU&Play magazin ezt a kérdést járta körül.
A történet kb. a Bizarre Creations (Project Gotham Racing, Blur,) bezárásánál indul, amikor a fejlesztőcsapat szétszéledt. A fejlesztők egy része a Motorstrom sorozatot fejlesztő Evolution Studios gárdájához, amely a pletykák szerint a Playstation4-hez készíti a nyitócímként megjelenő autós játékot. A program nagyon hasonlít majd a Project Gotham Racinghez, de természetesen sokkal korszerűbb technológiával.

Újabb csavar a történetben, hogy a SONY bemutatójára a Guerrilla Games is egy autóverseny programmal készül a pletykák szerint. Ez különösen nagy meglepetés, hiszen a csapat hírnevét a Killzone sorozat alapozta meg.

És hogy mit tesz ezen idő alatt a Microsoft? Természetesen ők sem ülnek ölbe tett kézzel. A pletykák szerint a Bizarre Creations néhány volt tagjából alakult Lucid Games a Criterionnal karöltve dolgozik a Project Gotham Racing 5.részén.

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentéseket 🙂

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post