X
    Categories: PC

Hamarosan nyílt lesz a R3E béta változata

A SimBin néhány napja bővítette a játékosok táborát, akik részt vehetnek a RaceRoom Racing Experience béta tesztelésében. Ebbe a körbe én is bekerültem, így végre kicsit jobban megvizsgálhattam a játékot. Természetesen azoknak sincs okuk a szomorúságra, akik a második körből kimaradtak, hiszen hamarosan nyílt béta teszt formájában folytatódhat a játék nyúzása.
A srácok számtalan autót jelentettek be az elmúlt hetekben, de most az egyik helyszínről is érkezett egy screenshot, ez pedig nem más mint a híres Mount Panorama Bathurst.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (2)

  • Én is kaptam béta kulcsot szombaton, nekem maga a vezetési élmény tetszik, aki az előző játékaikat szerette, annak ez is be fog jönni.

    Viszont a pay per car/track rendszerrel nem vagyok kibékülve, annak ellenére, hogy a SimBin szempontjából meg tudom érteni. A tesztüzemmód alapján nagyjából háromezer forintból vehetsz meg egy pályát, vagy másfél autót. Azért az nem kevés.

  • Igényesen kidolgozott játéknak tűnik, amelynek egyes részei nagyon hangulatosak. Az már más kérdés, hogy nem tudom mennyire jön majd be ez a fizetős megoldás a SimBinnek.

    A fizetős programok között azért ott az iRacing remek fizikával és a Simraceway folyamatos újdonságokkal.

    Talán ha a sok Race klón helyett erre koncentráltak volna, akkor nem sokadiknak lépnének be egy viszonylag telített piacra.

Related Post