X
    Categories: PC

Project CARS – mi jön még?

A Project CARS-t már nagyon sokan kipróbáltátok és gondolom sokatoknak tetszik is a játék fejlődése (bár a fizika területén bőven van még mit csiszolni). Természetesen a Slightly Mad Studios gárdája is a folyamatos fejlesztésre helyezi a hangsúlyt, így a közeli jövőben újabb érdekességekre számíthatunk majd és ezekről most egy videót és néhány képet is hoztunk nektek.
A tervek szerint hamarosan érkezik a jelenleg tesztelés alatt álló igazi viharos időjárás, amely egészen biztosan különleges hangulatot ad majd a versenyzésnek. Erről most egy videó is érkezett.

A másik újdonság az 1967-es Ford MkIV lesz, amely kidolgozása már elkezdődött. A 7 literes motorral szerelt klasszikus sportkocsi irányítása a játékban is egészen biztosan komoly feladat lesz majd. Ízelítőnek most az első képeket tudjuk nektek megmutatni a készülő gépről.


Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (5)

  • Szép és jó ez, viszont nem ebbe kellene fektetni az energiákat. Viharban úgy sincs versenyzés. Meg kellene már csinálni a rendes, száraz időben használható, JÓ fizikát.
    Még mindig úgy érzem vezetés közben mintha egy csónakot vezetnék az út fölött.
    Az újabb buildekben pedig játszhatatlanul akadozik a játék MINDEN beállítás mellett ( low-ultra ).
    Szóval van mit még hegeszteni rajta ...

  • Igazad van, az iRacing jobb minden tekintetben, de talán ebből is lesz valami ahogy telik majd az idő. Úgy tűnik számomra, hogy jelenleg inkább a tartalomra koncentrálnak a minőség helyett.

    Engem legjobban az aggaszt, hogy a kihívásokon olyan idők vannak, amelyeket képtelenség megfutni...az az valami susmus van a dologban.

  • Nekem ez a legutóbbi build elég kellemes meglepetésnek számít. Nem telepítek minden egyes build-et (bár hetente frissíthetnék), így nagyobb lépésben látom a fejlődést. A 346-os build nálam sokkal simábban fut, mint eddig bármelyik verzió, és az új gumimodell is ígéretesnek tűnik.

    Jó lesz ez, na!
    (Bár Tamással egyetértek a viharral kapcsolatban.)

    •  Milyen géped van ?
      Nekem P35-ös alaplap+E8400-es proci+8GB RAM+560Ti-vel úgy akad mint a pi**a :)

      • Hát, őszintén szólva az alaplapomra most hirtelen nem emlékszem, de egy Intel i5 2500K ül rajta 4.3GHz-re húzva, nVidia GTX560-nal (alapbeállításokkal) és 8GB 1600MHz-es RAM-mal.

Related Post