X

Real World Racing a Playstostól

A Playstos egy régi játékstílust próbál visszahozni a PC-s játékosok gépeire, ez pedig nem más mint a felülnézetes autóverseny játék. Ehhez a srácok minden bevetnek, így a siker szinte garantált. A Real World Racingben Berlin, Róma, London és más nagyvárosok útjain kell száguldoznunk. A kidolgozásnál a srácok légi felvételek alapján készítették el a helyszíneket kiemelkedő grafikával, amihez az ígéretek szerint valódi fizika párosul majd.
A játékban karrier módban és online játékban is próbára tehetjük majd magunkat. Ízelítőnek most egy előzetes videót és néhány képet hoztunk nektek a karácsonyi piacra érkező játékból.





Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (2)

  • Sajnos a promo videó után kb a startlapjátékon állná meg a helyét!
    A GTA 2 után ezek a játékok nagyon elhanyagoltak lettek!
    Kár is ilyenre pazarolni az időt!

  • Néhány kép olyan, mintha a Google maps-ben versenyeznék. A videóban az autók viselkedése azért eléggé vicces. A fizikán még van mit dolgozni. Szerintem jók ezek a játékok, csak nem kell szimulátor élményt várni tőlük. Pl. a reckless racing-el nagyon jó kis versenyeken nyomunk a haverokkal iPad-en. Ez is mobil platformon lenne érdekes.

Related Post