X

GP 2011 Mod Low Machine Patch

A Racing Software csapata gondol azokra is, akik egy gyengébb gépen nyomják az F1 Challenge játékot. Nekik készült a GP 2011 modhoz most kiadott Low Machine Patch.
Ha a moddal vagy a javítással kapcsolatban valami észrevételetek lenne, akkor a SimRacingNew.hu Chatját használva elérhetitek a fejlesztőt vagy látogassatok el a csapat hivatalos weboldalára.

Letöltés

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (4)

  • Nekem az SMT féle verzió jobban tetszik.

    ”A Racing Software csapata gondol azokra is, akik egy gyengébb gépen nyomják az F1 Challenge játékot. Nekik készült a GP 2011 modhoz most kiadott Low Machine Patch.”

    Az SMT féle mod alapból gépbarát még a Racing Software verziója a Low Machine Patch után is erősen gépigényes mod lett.

    Az SMT esetében nálam egy P3-as gépen 25 az fps szám a rajtnál még a Racing Software esetében 9-11.

    A Racing Software verziójában az autók mögött hosszú csíkok jelennek meg az árnyékok helyett, ami tovább rontotta nálam az értékelést.

    SMT esetében szinte csak a fizikára lehet kivetnivaló, így én arra adnék egy ötös alá értékelést.

    Racing Software esetében nagyon nagy jóindulattal hármas alá.

    • Az árnyékok (én már rájöttem) az új felnik miatt vannak. Az F1C-ben használt felnikkel igaz régebbiek, de ez a probléma kiküszöbölhető :)

  • Igen mint irtam a low machine patch a modelleket javitja ha gyengébb grafikán játszol nekem is gyenge gépen van de tökéletesen megy az árnyék meg f1c hiba tehát az ellen nem tehetünk semmit a gyengébb gépeknél jelentkezik ez a hiba tehát ez nem a mod hibája hanem a gépedé és ennél csak annyit tudok mondani hogy vegyél jobb gépet

  • "Igen mint irtam a low machine patch a modelleket javitja ha gyengébb grafikán játszol."

    Hol írtad? a cikkben ugyanis nem szerepel és a patch neve is arra utal hogy gyengébb gépekhez készült nem pedig hogy az alacsony grafikai beállításoknál fellépő grafikai hibákat orvosolja. A cikk és a név alapján elég félrevezető a dolog.

    Mindenesetre ha némi kompromisszummal is de az SMT megoldotta hogy az ő munkájuk fut alacsony konfigurációkon is gond nélkül úgy hogy nem kell alacsony grafikai opciókat alkalmazni.

    "Csak annyit tudok mondani hogy vegyél jobb gépet."

    Pénzt is adnál hozzá? Egy jó gép minimum 120.000 FT ha nem csak egy vagy két évre veszi az ember.

    Az árnyék meg nem Challenge hiba mivel az SMT változatában nem találkoztam az árnyék okozta csíkokkal.

    Egyébként nekem egy 6 magos procival szerelt gépem van így nem probléma a mod futtatása de sok ismerősöm akik örülnek ha a napi betevőre való pénzük megvan nem tudnak erős gépet venni. Ők nagy várakozással töltötték le a munkátokat mivel a LOW MACHINE PATCH cikk olvasása után remélhették hogy működni fog a gépükön. Sajnos nem így lett. Órákig töltötték és utána a nagy csalódás ismét hogy már évek óta (RH 2005-óta) nincs egy olyan mod ami megy nekik. Üzenem nekik hogy az SMT GP2 2011 menni fog.

Related Post