X

GO-GO Multi-Function Gaming, amin érdemes elgondolkodni…

Sok szimulátoros azért nem vásárol magának cockpitet, mert egyszerűen a helyszűke és az ára miatt nem engedheti meg magának. Az OMGIGHO most egy teljesen egyedi megoldással lépett elő, amelyben ötletesen átértelmezték a szimulátoros cockpit fogalmát.
A cég által tervezett cockpit ha akarjuk hintaszékként, munkára használatos asztalként vagy szimulátoros cockpitként is használható különösebb szerelés és csavarozás nélkül. Ehhez a srácok teljesen egyedi mechanikai megoldásokat találtak ki, amelyet egy videó segítségével Ti is megismerhettek jobban.

A fából készült cockpit-hintaszék-íróasztal kombóra a Kickstarteren próbálják összegyűjteni a pénzt a fejlesztők nagy sikerrel. A projectre 10000 dollárt szerettek összekalapozni a srácok, amelyet már el is értek. Ha 399 dollárral támogatjátok a csapatot, akkor természetesen Ti is kaptok egyet az elkészült termékből.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (1)

  • Asztalosként mondom, hogy bár irigylésre méltóan meg van tervezve a cucc, ez a rétegelt lemezben, élben csavarozás nem lesz egy hosszú életű dolog !!!